Evo gdje se nalazi najbolji hostel u Evropi

Hostel u Pragu proglašen je najboljim u Evropi, najboljim malim hostelom u svijetu za solo putnike na ovogodišnjim na čuvenim „hotelskim oskarima“ (Hoscars).

Hostel „RoadHouse“ u starom gradu opisan je kao idealno mjesto za društvene bekpekere, a dobio je i nagradu kao najbolji za solo putnike što se najbolje vidi u rastu od 42 odsto u rezervacijama solo putnika između 2015. i 2017. godine. 

Hotelski oskari su najprestižnije nagrade u ugostiteljstvu koje organizuje najpoznatiji portal za rezervacije Hostelworld i koji se zasnivaju na podacima više od 1,2 miliona recenzija dostavljenih u prošlog godini i koji ocjenjuju više od 36 hiljada objekata u 170 zemalja. Nagrade svrstavaju nekretnine u 29 kategorija, a nova kategorija posvećena solo putnicima ima za cilj da prizna hostele koji podstiču ovakvu vrstu putovanja. Rezervacije ovog sajta kada su solo putnice u pitanju biljleži porast od 45 odsto rezervacija u hostelu We Love F u Lisabonu koji je takođe osvojio nagradu. 

Najbolje ocjenjen hostel za muške solo putnike je One Paralelo u Barseloni koji nudi besplatnu večeru i žurke svako veče.

 

 

(b92)

Check Also

Tri dječaka vlastitim novcem kupili svim ženama u školi ruže za Valentinovo

Tri dječaka iz škole Summit Trail Middle School u Kansasu potrošili su stotine dolara svog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Prikaži
Ne prikazuj